Winkelwagen
0 producten - 0,00
+31 (0)10 - 7512 859
bekijk openingstijden info@poweradapter.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen via onze nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

vergelijk geselecteerde producten

Klantenservice

Wie zijn wij

Bedrijfsgegevens

Prijzen

Betaalmethoden

Verzending 

Ophalen
Garantie

Defecten
Herroepingsrecht 

Klachten
Zakelijk
Privacyverklaring

Disclaimer
Algemene voorwaarden 
 

Wie zijn wij

PowerAdapter is in 2001 opgericht met de focus op verkoop van computers en onderdelen. Inmiddels is PowerAdapter uitgegroeid tot een voltallige laptop onderdelen leverancier, dit allemaal om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Middels onze website bieden wij de meeste gangbare laptoponderdelen aan.
Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder in te moeten leveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn de doelen die wij dagelijks nastreven. 
Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven en wederverkopers.
PowerAdapter is een webwinkel met een service/afhaal punt. Vanaf ons magazijn zenden wij bestellingen naar onze klanten en kunt u er ook voor kiezen om een bestelling te komen afhalen. 
Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van uw producten.

Bedrijfsgegevens
PowerAdapter
Schiedamseweg 147A
3026 AJ Rotterdam

Tel: 010-7512859
info@poweradapter.nl
KvK: 58877010
BTW nummer: NL205064474B02

Prijzen
Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

Betaalmethoden
iDeal

Met iDEAL kunt u gemakkelijk en veilig uw aankoop afrekenen in de voor u vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDeal betalen.

Een betaling met iDeal doet u in de volgende stappen:

- u bestelt een product

- kies iDeal als betaalmethode

- selecteer de bank waar u al online bankiert

- u komt nu in het internetbankierprogramma van uw bank

- de gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld

- u keurt de betaling goed volgens de u bekende manier

- u ontvangt een bevestiging van uw bank

- u keert terug naar poweradapter.nl en uw bestelling en betaling zijn geslaagd

U houdt constant controle over uw betaling en de betaling wordt meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Uw naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd.

PayPal

Met PayPal kunt u gemakkelijk en veilig uw aankoop afrekenen in een voor u vertrouwde internet betaalomgeving. Met PayPal worden uw persoonlijke gegevens nooit aan de verkoper doorgegeven.

Indien u voor de eerste keer wilt betalen met PayPal, dient u zich hiervoor aan te melden.

Een betaling met PayPal doet u in de volgende stappen:

- u bestelt een product

- volg de bestelprocedure

- kies PayPal als betaalmethode

- de gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld

- u controleert de bestelling en voert uw PayPal wachtwoord in nadat u de betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch van uw rekeningsaldo of uw creditcard af

- u verstuurt de betaling

- u keert terug naar poweradapter.nl en uw bestelling en betaling zijn geslaagd

Poweradapter.nl ontvangt direct na betaling van de bestelling hiervan bericht en het product kan verzonden worden

Overboeking
Overboeking naar Nederlandse bankrekening

Overboeken via bank- of girorekening naar onderstaand rekeningnummer onder vermelding van uw bestelnummer.

PowerAdapter
IBAN: NL61RABO 0191636037
BIC: RABONL2U
Na ontvangst van uw betaling gaan wij over tot de verzending van uw bestelling.

Rembours

Contant betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket.
Bijkomende kosten zijn €10,00

PIN / Contant (afhalen)
U kunt bij ons afhaalpunt pinnen of contant betalen.

Betalen vanuit België
Bancontant Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. U kunt met Bancontact/Mister Cash direct aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.

 

Verzending
Verzendkosten
Nederland: €5,00
Rembours: €15,00 (alleen voor Nederland)
België: €9,00

Waar mogelijk verzenden wij met GLS Netherlands. Voorradige producten welke op werkdagen voor 17:00 uur (vrijdag tot 19:00 uur) zijn besteld verzenden wij zoveel mogelijk dezelfde dag. Veelal ontvangt u de zending op de volgende werkdag.
 

Ophalen

Producten ophalen in onze winkel is mogelijk tijdens onze openingstijden:

Maandag:

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag:

10:00 - 18:00 uur

Woensdag: 

10:00 - 18:00 uur

Donderdag: 

10:00 - 18:00 uur

Vrijdag:

10:00 - 19:00 uur

Zaterdag:

10:00 - 17:00 uur

Zondag:

Gesloten 


Garantie
Wij hanteren de garantieperiode die de fabrikanten ook hanteren. 
De garantietermijn staat bij elk product vermeldt, deze termijn wordt ook op de factuur vermeld.

Defecten
In geval van defect kunt u uw product voldoende gefrankeerd terug zenden naar:

PowerAdapter
Tav afdeling RMA
Schiedamseweg 147A
3026 AJ Rotterdam

Sluit wel een kopie van uw factuur en een klachtenomschrijving bij.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft u als consument een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in de dag nadat u het product heeft ontvangen of dat dit namens u in ontvangst is genomen. Gedurende die periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden zonder dat u hiervoor een reden hoeft op te geven. Tijdens de bedenktijd behoort u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Daaronder wordt verstaan dat u het product slechts in die mate uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wilt behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, behoort u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar ons terug te sturen. 
Voor retourneringen verzoeken wij u binnen 14 dagen een melding te maken via de e-mail (info@poweradapter.nl). 
Het retourneren (retour-verzendkosten) van producten is geheel voor rekening en risico van de klant. Als het product compleet en onbeschadigd retour is ontvangen betalen wij u het aankoopbedrag (inclusief heen-verzendkosten) binnen 14 dagen terug. Wanneer het product incompleet of beschadigd ontvangen is zal de waardevermindering ingehouden worden op het terug te betalen bedrag. Het aankoopbedrag (inclusief heen-verzendkosten) wordt met hetzelfde betaalmiddel terugbetaald waarmee de klant heeft betaald. 

Zakelijke aankopen komen niet in aanmerking voor de 14 dagen bedenktijd.


Klachten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.

Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.


Onze gegevens:
PowerAdapter
Schiedamseweg 147A
3026 AJ Rotterdam
Tel: 010-7512859
info@poweradapter.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (poweradapter.nl) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).


Zakelijk

Wij leveren ook aan resellers/wederverkopers tegen zeer scherpe prijzen.
Stuur ons uw bedrijfsgegevens, KvK uittreksel en BTW nummer naar info@poweradapter.nl

 

Privacyverklaring

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. PowerAdapter acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
 
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat: 

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

PowerAdapter is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.


Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. 

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen: 

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • IP-adres

Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. 

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.


Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.


Contactformulier en nieuwsbrief

Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. 

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.


Publicatie

Wij publiceren uw klantgegevens niet.


Advertenties

Onze webwinkel vertoont advertenties.


Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.


Cookies

Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies (uitsluitend om uw order correct af te handelen). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt. 
Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

 

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

 

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. 
U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken. 
Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

PowerAdapter
Schiedamseweg 147-A
3026 AJ Rotterdam
info@poweradapter.nl
010-7512859


Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is. Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website. 
PowerAdapter  behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op. 
Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van PowerAdapter zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden
powered by Unique Webdesign