Winkelwagen
0 producten - 0,00
+31 (0)10 - 7512 859
bekijk openingstijden info@poweradapter.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen via onze nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

vergelijk geselecteerde producten

Klantenservice

Wie zijn wij

Bedrijfsgegevens

Prijzen

Betaalmethoden

Verzending 

Ophalen
Garantie

Defecten
Herroepingsrecht 

Klachten
Zakelijk
Privacy

Disclaimer
Algemene voorwaarden 
 

Wie zijn wij

PowerAdapter is in 2001 opgericht met de focus op verkoop van computers en onderdelen. Inmiddels is PowerAdapter uitgegroeid tot een voltallige laptop onderdelen leverancier, dit allemaal om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Middels onze website bieden wij de meeste gangbare laptoponderdelen aan.
Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder in te moeten leveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn de doelen die wij dagelijks nastreven. 
Onze klantenkring bestaat uit particulieren, bedrijven en wederverkopers.
PowerAdapter is een webwinkel met een service/afhaal punt. Vanaf ons magazijn zenden wij bestellingen naar onze klanten en kunt u er ook voor kiezen om een bestelling te komen afhalen. 
Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van uw producten.

Bedrijfsgegevens
PowerAdapter
Schiedamseweg 147A
3026 AJ Rotterdam

Tel: 010-7512859
info@poweradapter.nl
KvK: 58877010
BTW nummer: NL205064474B02

Prijzen
Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

Betaalmethoden
iDeal

Met iDEAL kunt u gemakkelijk en veilig uw aankoop afrekenen in de voor u vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDeal betalen.

Een betaling met iDeal doet u in de volgende stappen:

- u bestelt een product

- kies iDeal als betaalmethode

- selecteer de bank waar u al online bankiert

- u komt nu in het internetbankierprogramma van uw bank

- de gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld

- u keurt de betaling goed volgens de u bekende manier

- u ontvangt een bevestiging van uw bank

- u keert terug naar poweradapter.nl en uw bestelling en betaling zijn geslaagd

U houdt constant controle over uw betaling en de betaling wordt meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Uw naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd.

PayPal

Met PayPal kunt u gemakkelijk en veilig uw aankoop afrekenen in een voor u vertrouwde internet betaalomgeving. Met PayPal worden uw persoonlijke gegevens nooit aan de verkoper doorgegeven.

Indien u voor de eerste keer wilt betalen met PayPal, dient u zich hiervoor aan te melden.

Een betaling met PayPal doet u in de volgende stappen:

- u bestelt een product

- volg de bestelprocedure

- kies PayPal als betaalmethode

- de gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld

- u controleert de bestelling en voert uw PayPal wachtwoord in nadat u de betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch van uw rekeningsaldo of uw creditcard af

- u verstuurt de betaling

- u keert terug naar poweradapter.nl en uw bestelling en betaling zijn geslaagd

Poweradapter.nl ontvangt direct na betaling van de bestelling hiervan bericht en het product kan verzonden worden

Overboeking
Overboeking naar Nederlandse bankrekening

Overboeken via bank- of girorekening naar onderstaand rekeningnummer onder vermelding van uw bestelnummer.

PowerAdapter
IBAN: NL61RABO 0191636037
BIC: RABONL2U
Na ontvangst van uw betaling gaan wij over tot de verzending van uw bestelling.

Rembours

Contant betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket.
Bijkomende kosten zijn €10,00

PIN / Contant (afhalen)
U kunt bij ons afhaalpunt pinnen of contant betalen.

Betalen vanuit België
Bancontant Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. U kunt met Bancontact/Mister Cash direct aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.

 

Verzending
Verzendkosten
Nederland: €5,00
Rembours: €15,00 (alleen voor Nederland)
België: €9,00

Waar mogelijk verzenden wij met GLS Netherlands. Voorradige producten welke op werkdagen voor 17:00 uur (vrijdag tot 19:00 uur) zijn besteld verzenden wij zoveel mogelijk dezelfde dag. Veelal ontvangt u de zending op de volgende werkdag.
 

Ophalen

Producten ophalen in onze winkel is mogelijk tijdens onze openingstijden:

Maandag:

10:00 - 18:00 uur

Dinsdag:

10:00 - 18:00 uur

Woensdag: 

10:00 - 18:00 uur

Donderdag: 

10:00 - 18:00 uur

Vrijdag:

10:00 - 19:00 uur

Zaterdag:

10:00 - 17:00 uur

Zondag:

Gesloten 


Garantie
Wij hanteren de garantieperiode die de fabrikanten ook hanteren. 
De garantietermijn staat bij elk product vermeldt, deze termijn wordt ook op de factuur vermeld.

Defecten
In geval van defect kunt u uw product voldoende gefrankeerd terug zenden naar:

PowerAdapter
Tav afdeling RMA
Schiedamseweg 147A
3026 AJ Rotterdam

Sluit wel een kopie van uw factuur en een klachtenomschrijving bij.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft u als consument een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in de dag nadat u het product heeft ontvangen of dat dit namens u in ontvangst is genomen. Gedurende die periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden zonder dat u hiervoor een reden hoeft op te geven. Tijdens de bedenktijd behoort u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Daaronder wordt verstaan dat u het product slechts in die mate uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wilt behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, behoort u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar ons terug te sturen. 
Voor retourneringen verzoeken wij u binnen 14 dagen een melding te maken via de e-mail (info@poweradapter.nl). 
Het retourneren (retour-verzendkosten) van producten is geheel voor rekening en risico van de klant. Als het product compleet en onbeschadigd retour is ontvangen betalen wij u het aankoopbedrag (inclusief heen-verzendkosten) binnen 14 dagen terug. Wanneer het product incompleet of beschadigd ontvangen is zal de waardevermindering ingehouden worden op het terug te betalen bedrag. Het aankoopbedrag (inclusief heen-verzendkosten) wordt met hetzelfde betaalmiddel terugbetaald waarmee de klant heeft betaald. 

Zakelijke aankopen komen niet in aanmerking voor de 14 dagen bedenktijd.


Klachten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.

Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.


Onze gegevens:
PowerAdapter
Schiedamseweg 147A
3026 AJ Rotterdam
Tel: 010-7512859
info@poweradapter.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (poweradapter.nl) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).


Zakelijk

Wij leveren ook aan resellers/wederverkopers tegen zeer scherpe prijzen.
Stuur ons uw bedrijfsgegevens, KvK uittreksel en BTW nummer naar info@poweradapter.nl

 

Privacy
PowerAdapter respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. PowerAdapter zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

PowerAdapter gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen. Om het winkelen bij PowerAdapter zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. In uw PowerAdapter account slaan we informatie op zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen. 


Disclaimer

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is. Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website. 
PowerAdapter  behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op. 
Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van PowerAdapter zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden
powered by Unique Webdesign