WIJ ZIJN GESLOTEN I.V.M. VAKANTIE!
Vanaf maandag 19 augustus zijn wij weer geopend.
Alle bestellingen worden vanaf 19 augustus in behandeling genomen.
vergelijk geselecteerde producten

Lenovo-laptopscherm

  • Voordelige adapters
  • Geweldige service
  • De volgende dag in huis

 

Is uw Lenovo-laptopscherm defect? Bij ons vindt u, online of in onze vestiging in Rotterdam, een gloednieuw scherm voor een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij uw aankopen vaak de eerstvolgende werkdag. Daardoor bent u zo snel mogelijk verlost van uw verouderde of beschadigde scherm.

 

Interesse in een Lenovo-laptopscherm?

Bekijk ze in de webshop

Laptopscherm merkloos

U verlengt de levensduur van uw toestel met een nieuw Lenovo-laptopscherm

Een laptop is lastig te gebruiken wanneer het scherm niet naar behoren functioneert. Daarom kiest u bij ons een nieuw scherm dat aan uw eisen voldoet. Als u het model van uw laptop invult, weet u zeker dat het Lenovo-laptopscherm erop past. U kiest bij ons in Rotterdam en online uit diverse formaten, van 11.6 tot 17.3 inch. Daarnaast heeft u de keuze uit een glanzende of matte afwerking. Om het optimale uit uw laptop te halen, vindt u bij ons ook andere accessoires, zoals een Lenovo-laptop adapter. Wij bieden adapters aan met diverse hoeveelheden vermogen en verschillende aansluitingen. Bekijk bijvoorbeeld de Lenovo USB-C adapter.

 

Koop gloednieuwe laptopaccessoires

U profiteert bij PowerAdapter van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering. Wij streven er namelijk naar om uw aankopen uiterlijk de eerstvolgende werkdag te bezorgen. Bestel daarom op onze website uw nieuwe laptopaccessoires. In ons assortiment vindt u een laptop adapter, een Lenovo-laptopscherm en andere items die geschikt zijn voor Lenovo. Heeft u vragen over ons aanbod? Bel dan naar 010-7512859 of stuur een e-mail naar info@poweradapter.nl.