vergelijk geselecteerde producten

Dell-laptopscherm

  • Voordelige adapters
  • Geweldige service
  • De volgende dag in huis

 

Bij PowerAdapter ontvangt u een jaar lang garantie op een Dell-laptopscherm. Op onze website geeft u het model van uw laptop aan. Vervolgens krijgt u te zien welke schermen geschikt zijn voor dat specifieke exemplaar. U kiest uit schermen van verschillende formaten met diverse resoluties. Onze producten zijn zowel online als bij onze winkel in Rotterdam beschikbaar.

 

Interesse in een Dell-laptopscherm?

Bekijk ze in de webshop

Laptopscherm merkloos

Een hoogwaardig Dell-laptopscherm voor een aantrekkelijke prijs

Een laptopscherm met krassen of dode pixels is natuurlijk niet wenselijk. U hoeft echter geen honderden euro’s uit te geven om een heel nieuw toestel te kopen. In ons assortiment vindt u namelijk een gloednieuw Dell-laptopscherm. U kiest uit verschillende formaten van 11.6 tot 17.3 inch. Daarnaast heeft u de keuze uit een resolutie van 1366x768 tot 3840x2160.

 

Andere handige laptopaccessoires

U koopt bij ons in Rotterdam of online ook andere accessoires, zoals een laptop adapter voor Dell. Daarbij profiteert u eveneens van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bestelt u ook voor een ander laptopmerk? Dat is geen probleem, wij hebben namelijk ook items van andere bekende merken, zoals een Acer-laptop adapter.

 

Schaf bij ons nieuwe laptopitems aan

Bij ons kunt u terecht voor een nieuw laptopscherm en andere accessoires. Dankzij een nieuw Dell-laptopscherm heeft u langer profijt van uw laptop. Bovendien vindt u bij ons eersteklas elektronica voor lage bedragen. Bestel daarom meteen via onze website. Stel uw vragen door een e-mail te sturen naar info@poweradapter.nl of door te bellen naar 010-7512859.