Verfijn resultaten

Formaat

Aansluiting

Resolutie

Scherm type

Garantie

14.0 inch Thin IPS 30-PIN Laptop Scherm 1920x1080 Full HD PCB Bent No Brackets

Terug

Bestel voor 18:00 uur | Vandaag verzonden

Nieuw Op voorraad

€ 119,00

excl. BTW

- +
 • Formaat
  14.0 inch Thin
 • Aansluiting
  30-PIN eDP Thin IPS
 • Resolutie
  1920x1080 Full HD
 • Scherm type
  Mat
 • Garantie
  1 Jaar
 • Conditie
  Nieuw
 • Overige
  Zero dode pixels

Het juiste laptopscherm kopen
Het scherm dient exact hetzelfde te zijn als uw originele laptopscherm. Resolutie, type, aantal pins en bevestigingspunten moeten overeenkomen met uw originele scherm anders gaat hij niet werken/passen. Beste is om het scherm op onze website te zoeken met het modelnummer van uw laptop of het partnummer van uw scherm. Wij kunnen u ook adviseren mocht u niet uitkomen.
  

De meeste voorkomende laptop scherm defecten
Het scherm is gebarsten, horizontale of verticale strepen/lijnen, donker beeld, rode gloed, kleuren worden niet goed weergegeven, witte en donkere vlekken.
  

Laptopscherm zelf vervangen?
In de meeste gevallen kunt u het scherm zelf vervangen, er zijn genoeg video’s op YouTube te vinden die laten zien hoe u dat kunt doen. Deze stappen kunnen u helpen om het scherm zelf te vervangen, hieronder de standaard procedure (dit geldt niet voor alle laptops helaas):
- Eerst accu verwijderen (indien mogelijk).
- Schroefjes van de frame/bezel verwijden (indien aanwezig).
- Bezel/frame voorzichtig verwijderen want de bezel is breekbaar.
- Het scherm los schroeven van het frame en de LCD kabel loskoppelen.
  

Laptopscherm vervangingsservice van PowerAdapter
Bij sommige laptops is het vervangen van het scherm vrij complex en risicovol. Wij bieden ook laptopscherm vervangingsservice vanaf €20,- (in veel gevallen klaar terwijl u wacht). Zo kun u snel weer aan de slag met u laptop.
  

Glossy en Mat scherm
Er zijn twee type schermen: Glossy en Mat. Glossy is een glanzend scherm met mooie en helderdere kleuren, het nadeel van dit type scherm is dat de weerkaatsing van licht (spiegeleffect). Smartphones zijn bijvoorbeeld bijna altijd voorzien van glossy scherm.
Mat scherm (anti-glare), matte schermen hebben geen last van licht weerkaatsing en ze zijn prettiger in gebruik. Het contrast en helderheid oogt wat minder dan glossy scherm maar dat is te verwaarlozen. TV’s en monitoren hebben vaak matte schermen.
   

Kwaliteit
PowerAdapter levert uitsluitend A+ Grade originele schermen van bekende merken (LG Philips, Samsung, AU Optronics, BOE, Chi Mei, Innolux).
  

Dode pixel garantie
ISO 13406-2 is een ISO-norm waarin is vastgelegd hoeveel defecte pixels een beeldscherm mag bevatten. Onze schermen worden standaard met ISO 13406-2 KLASSE I pixel garantie geleverd, met andere woorden 100% pixelfouten vrij.
  

Waarom PowerAdapter?
Wij beschikken over uitgebreide kennis en wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in laptopschermen. Meeste gangbare schermen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u laptopscherm niet meer werkt door een val of vertoont gebreken, onze technici vervangen u beeldscherm snel en vakkundig.  Neem contact met ons op als u vragen hebt over laptopschermen. Een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van uw laptopscherm.